Sinopsis:

Aladdin este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea „O mie și una de nopți” acțiunea centrându-se pe un tânăr sărac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrăjitor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă într-o peșteră împreună cu diverse comori.

Observă din întâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia el și mama lui devin foarte bogați. Mai tarziu, o cunoaște și se îndrăgostește de prințesa Budur, fiica sultanului cu care se căsătorește. Totul nu se sfârșește aici deoarece Vrăjitorul nu renunță la ideea de a avea lampa fermecată și de a stăpâni lumea ceea ce transformă totul într-o  poveste fermecătoare, plină de intrigi, dragoste și emoții.

Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Vrăjitorul ,Duhul cel bun, Duhul Vrăjitorului, Mama lui Aladdin ,Vânzătorul ,Prințesa Budur , Servitoarea Prințesei Budur, Sultanul  și Vizirul.

Acum mergi la cinema și în loc de filme poți viziona pe marele ecran pe lângă teatru de păpuși pentru copii ,,Aladdin” și cele mai îndrăgite și educative spectacole de teatru pentru copii sau musical-uri. Rezervă-ți acum bilete la piese de teatru puse în scenă de cele mai renumite teatre și instituții de cultură.

Hai și tu la Teatru la Cinema – cel mai mare distribuitor de conținut cultural din România – pentru o experiență de neuitat în familie!

Data Preț Achiziție
Momentan acest spectacol nu este programat.
Vezi ce spectacole sunt în PROGRAM
  • Gen: Teatru de păpuși
  • Audiența: +3 ani
  • Durata: 40 min.
Distribuția:
    Daniel Burcea, Victor Bucur
  • Regia: Daniel Burcea
  • Producător: Asociația Creas
  • Powered by: Teatru la Cinema

Comunitatea Teatru la Cinema

Vreți să fiți la curent cu spectacolele, evenimentele și ofertele noastre?