Corporate

Conferințe de presă, Lansări de produse, Sesiuni de training, Spectacole LIVE private, Spectacole ONLINE

Faceți propriile alegeri

Locația ideală

Poți să iți alegi cinematograful cel mai apropiat, dintr-unul dintre cele 14 centre comerciale din București și din țară:
București (AFI Cotroceni, Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Plaza Romania, Auchan Titan, Liberty Center și București Mall Vitan), Alexandria, Pitești, Ploiești, Buzău, Focșani și Botoșani

Ziua și ora

Realizarea evenimentului se va face în ziua și la ora aleasă de dumneavoastră in intervalul orar 10:00 – 22:00 de luni până până duminică.

Momentul de entertainment

Vă puteți alege momentul de entertainment corespunzător cu evenimentul dumneavoastră: teatru pentru copii, teatru pentru angajati, stand-up comedy, teatru de improvizație, one man show.

MC-ul sau prezentatorul evenimentului

Vă puteți alege MC-ul corespunzător sau personaje care sa anime evenimentul. Pentru consultarea portofoliului de spectacole si de artiști, click aici!

Sunteți pe mâini bune

Organizare 100% a evenimentul 

Uitați de grija organizării evenimentului și lăsați totul în seama noastră, ne vom ocupa de fiecare detaliu, de la asigurarea elementelor tehnice (microfoane, sonorizare, lumini, proiecție video) până la asistența pe parcursul întregii zile.

Flexibilitate

La cerere vă puteți alege o tematică, sau gazda poate fi chiar unul dintre actorii preferați din spectacolele de teatru de la Teatru la Cinema.

Alegeți sala corespunzătoare amplorii evenimentului, vă punem la dispoziție săli adecvate cu capacitate de până la 450 de locuri.

Originalitate

În functie de tematica evenimentului se pot pune în scenă la alegere spectacole pentru angajați: Stand-up Comedy, Teatru de improvizație, One Man Show, sau pentru copiii: teatru interactiv pentru copii, teatru de păpuși pentru copii, etc.

Siguranță și confort

Desfășurarea evenimentului se va realiza în săli moderne, dotate cu toate facilitățile și beneficiați de parcarile generoase ale mall-ului.

Avantaje

Momentul potrivit

Ziua companiei, lansarea unui nou produs/serviciu, petrecere de 8 Martie, petrecere de Paște, petrecere de Crăciun, 1 iunie, celebrarea unei ocazii speciale, într-un cadru neconvențional, original.

Amintiri plăcute

Angajații vor rămâne cu amintiri dragi petrecute alături de familie, colegi si chiar prieteni.

Pentru oferta personalizată contactați-ne la +40 31 005.16.20 sau la [email protected]