Sinopsis:

S-a întâmplat odată ca un negustor, odi­nioa­ră foarte înstărit, irosindu-și averile, să fie nevoit să se mute într-o mică fermă de la țară, împreună cu cele trei fiice ale sale. Viata lor in schimb nu era in totalitate fericita deoarece fetele mai mari  erau foarte ne­mul­țu­mite de cele întâmplate, dar mezina, care se numea Belle, încercă să-și mângâie tatăl și să transforme umi­la lor locuință într-o casă primitoare.

Într-o zi însă cand  omul se hotărî să plece într-o călătorie în­depărtată surorile mai mari îl rugară să le aducă la în­toarcere niște cadouri scumpe, dar Belle de-abia în­drăz­ni să îi ceară tatălui să îi culeagă un trandafir. Nenorocul a fost ca tatăl sa rupă un trandafir din grădina unei bestii care i-a cerut în schimb una din fiice drept prizoniera. Belle le spuse că din moment ce ea abă­tuse nenorocirea asupra familiei sale, numai ea singură tre­buia să sufere pentru asta.

O poveste fermecătoare plină de intrigi regale, dragoste și emoții.

Actorii vor da viață personajelor: Belle, Bestia, Prințul, Paulina, Alisia, Tatăl, Vrăjitoarea și Matilda

Acum mergi la cinema și în loc de filme poți viziona pe marele ecran pe lângă teatru de păpuși pentru copii ,,Frumoasa și Bestia” și cele mai îndrăgite și educative spectacole de teatru pentru copii sau musical-uri. Rezervă-ți acum bilete la piese de teatru puse în scenă de cele mai renumite teatre și instituții de cultură.

Hai și tu la Teatru la Cinema – cel mai mare distribuitor de conținut cultural din România – pentru o experiență de neuitat în familie!

 

Data Preț Achiziție
Momentan acest spectacol nu este programat.
Vezi ce spectacole sunt în PROGRAM
  • Gen: Teatru de păpuși
  • Audiența: +3 ani
  • Durata: 40 min.
Distribuția:
    Daniel Burcea, Marius Burcea
  • Regia: Daniel Burcea
  • Costume: Florica Burcea
  • Scenografia: Daniel Burcea
  • Powered by: Teatru la Cinema

Comunitatea Teatru la Cinema

Vreți să fiți la curent cu spectacolele, evenimentele și ofertele noastre?