Mulțumim agenţiei naţionale de ştiri Agerpres!

16 decembrie 2023

Suntem recunoscători faţă de partenerul nostru media, agenţia naţională de ştiri Agerpres! Datorită profesionalismului jurnaliştilor săi, locuitorii oraşului Bucureşti au aflat că în weekendul 16-17 decembrie, pot urmări spectacole LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale după cum urmează: 16 decembrie, ora 11:00 – spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la Cinema City din Mega Mall; 16 decembrie, ora 17:00 – spectacolul „Capra cu trei iezi”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall; 17 decembrie, ora 12:00 – spectacolul „Magic Christmas”, la Movieplex Cinema din Plaza România. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru în limba română, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 16 decembrie, de la ora 11:00, teatrul de păpuși „Povestea lui Pinocchio”, iar pe 17 decembrie, de la ora 11:00, SPECTACOLUL EVENIMENTPoveste de Crăciun” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Un număr impresionant de protagonişti au fost distribuiți într-un spectacol excepţional, demn de cele mai mari scene ale lumii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând agenţia naţională de ştiri Agerpres la adresa https://agerpres.ro/comunicate/2023/12/14/comunicat-de-presa-teatru-la-cinema–1219472.