Mulţumim Agerpres!

17 noiembrie 2023

Suntem recunoscători agenției naționale de presă Agerpres datorită căreia bucureștenii au aflat că în weekendul 18-19 noiembrie pot urmări spectacole de teatru pentru copii LIVE, pe scena cinematografelor din marile galerii comerciale, după cum urmează: 18 noiembrie, ora 11:00 – spectacolul „Alice și lumea minunată”, la Cinema City din Mega Mall; 18 noiembrie, ora 17:00 – spectacolul „Magic FairyTale”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall; 19 noiembrie, ora 12:00 – spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la Movieplex Cinema din Plaza România.
Biletele pot fi achiziționate de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă iubitorilor de teatru români din toată lumea. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru pentru copii de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 18 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 19 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuşi „Frumoasa și Bestia”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a citi mai multe informații vă invităm să vizitați agenția națională de presă Agerpres la adresa https://agerpres.ro/comunicate/2023/11/16/comunicat-de-presa-teatru-la-cinema–1204379.