Mulţumim Agerpres!

20 ianuarie 2024

Ne exprimăm gratitudinea faţă de Agenţia Naţională de Presă Agerpres, partenerul nostru media! Datorită profesionalismului jurnaliştilor săi, locuitorii din toată ţara au aflat că ân weekendul 20-21 ianuarie sunt invitaţi să urmărească spectacole de teatru pentru copii ale celor mai importante instituţii de profil din ţară!

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, la nivel național, în weekendul 20-21 ianuarie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-21 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Gulliver”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-21 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „ Gulliver”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-21 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „ Gulliver”, la Cityplex Victoria Bârlad
-21 ianuarie, ora 12:00 –spectacolul „Povestea lui Pinocchio”, la Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare
-21 ianuarie, ora 12:00 –spectacolul „Povestea lui Pinocchio”, la Cineplexx Sibiu din Shopping City Sibiu
-21 ianuarie, ora 12:00 –spectacolul „Povestea lui Pinocchio”, la Cineplexx Târgu Mureș din Shopping City Târgu Mureș

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 21 ianuarie, de la ora 11:00, fie musicalul pentru copii „Gulliver”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, fie teatrul de păpuşi „Povestea lui Pinocchio”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Agerpres la adresa https://agerpres.ro/comunicate/2024/01/18/comunicat-de-presa-teatru-la-cinema–1234351.