Mulţumim Agerpres!

24 februarie 2024

Suntem recunoscători partenerului nostru media Agerpres pentru că datorită profesionalismului jurnaliştilor săi locuitorii oraşului Bucureşti au aflat că în weekendul 24-25 februarie, pot urmări spectacole LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din București, după cum urmează:

-24 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Rapunzel”, la Cinema City din Sun Plaza;
-24 februarie, ora 17:00 – spectacolul „Dumbo cel isteț”, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan;
-25 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la Cineplexx Titan din Auchan Titan.
Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. Iar doritorii au de unde alege! Începând din luna februarie numărul spectacolelor de teatru pentru copii și a poveștilor pentru copii de pe www.scenatv.ro s-a dublat!
În weekendul acesta pot fi urmărite ONLINE, împreună cu toată familia, pe 25 februarie, de la ora 11:00, oricare dintre cele două piese puse la dispoziție pentru copii: fie spectacolul de teatru de păpuşi „Cenușăreasa și pantoful de sticlă”, fie spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”. Biletele pot fi achiziționate online, direct de pe www.scenatv.ro sau de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Agerpres la adresa https://video.agerpres.ro/comunicate/2024/02/23/comunicat-de-presa-teatru-la-cinema–1253566.