Mulţumim Jurnal de Craiova!

14 ianuarie 2023

Ne exprimăm gratitudinea față de partenerul nostru media, Jurnal de Craiova, datorită căruia publicul craiovean a aflat faptul că în weekendul 14-15 ianuarie locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”.

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Mercur Center şi Inspire Cinema din Electroputere Parc. Copiii de peste trei ani au astfel ocazia să urmărească una dintre cele mai cunoscute povești pentru copii, într-un spectacol muzical cu păpuși care îi va încânta.

Tot în acest weekend spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 ianuarie de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuţa Dorothy”, a celebrei Opere Comice pentru Copii,  iar pe 15 ianuarie, de la ora 11:00, teatrul de păpuşi „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă” pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Spectacol Pentru Copiii Din Craiova – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora