Mulţumim Jurnal de Craiova!

27 octombrie 2023

Suntem recunoscători partenerului nostru media, Jurnal de Craiova, pentru sprijinul pe care îl acordă campaniei „Hai la teatru în orașul tău”! Datorită profesionalismului jurnaliștilor săi, locuitorii orașului Craiova au aflat că duminică, 29 octombrie, de la ora 12:00, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecrane ale cinematografelor, spectacolul de teatru de păpuși „Cei trei purceluși”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc şi Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 28 octombrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 29 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să aflaţi mai multe informaţii vizitând website-ul Jurnal de Craiova la adresa https://jurnaldecraiova.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema-in-craiova-in-weekendul-28-29-octombrie/?fbclid=IwAR1XUtRpoo9sNgUs-13g4n828PRgY5JUgAbChh0927X1TVEvOMtPv30dYew