Mulțumim Jurnal de Craiova!

8 decembrie 2023

Ne exprimăm gratitudinea faţă de partenerul nostru media, publicaţia Jurnal de Craiova, datorită căreia locuitorii oraşului Craiova au aflat că pot avea acces, în oraşul lor, la spectacolele pentru copii ale celor mai importante instituții teatrale românești. Craiovenii pot urmări în premieră la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii din București, spectacol proiectat pe marele ecran al cinematografului Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova și Inspire Cinema din Mercur Center, duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Dolj pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 9 decembrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuși „Cei trei purceluși”, iar pe 10 decembrie, de la ora 11:00, în premieră la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a citi articolul complet vă invităm să vizitați publicația Botoșăneanul la adresa https://jurnaldecraiova.ro/premiera-musical-pentru-copii-la-cinema-in-craiova-in-weekendul-9-10-decembrie/.