Mulţumim Jurnal de Craiova!

13 ianuarie 2024

Suntem recunoscători Jurnal de Craiova pentru profesionalismul cu care își informează cititorii. Datorită partenerului nostru media, locuitorii orașului Craiova au aflat că duminică, 14 ianuarie, de la ora 11:30, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul teatru de păpuși „Rapunzel”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova şi Mercur Center Craiova. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din întreaga Oltenie pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 ianuarie, de la ora 11:00, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, iar de la ora 11:30, teatrul de păpuși „Rapunzel”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând Jurnal de Craiova la adresa https://jurnaldecraiova.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema-in-craiova-in-weekendul-13-14-ianuarie/.