Mulţumim Jurnal de Vrancea!

25 noiembrie 2023

Suntem recunoscători publicației Jurnal de Vrancea pentru că îşi informează cu profesionalism cititorii! Datorită Jurnal de Vrancea locuitorii orașului Focșani au aflat că duminică, 26 noiembrie, de la ora 11:00, sunt invitați să urmărească, proiectată pe marele ecran al cinematografului, piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani” a celebrului Teatru Ion Creangă, la Happy Cinema din Focşani Mall. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Vrancea pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 25 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Frumoasa din Pădurea Adormită”, iar pe 26 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani” a celebrului Teatru Ion Creangă. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet la adresa https://www.jurnaldevrancea.ro/spectacol-pentru-copii-la-happy-cinema-focsani-in-weekendul-25-26-noiembrie/