Mulţumim Jurnal de Vrancea!

8 decembrie 2023

Adresăm mulțumirile noastre publicației Jurnal de Vrancea pentru profesionalismul cu care își informează cititorii! Datorită partenerului nostru media locuitorii orașului Focșani au aflat că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:00, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, în premieră la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Happy Cinema din Focșani Mall. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Vrancea pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 9 decembrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuși „Cei trei purceluși”, iar pe 10 decembrie, de la ora 11:00, ÎN PREMIERĂ la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a citi articolul complet vă invităm să vizitați Jurnal de Vrancea la adresa https://www.jurnaldevrancea.ro/premiera-musical-pentru-copii-la-happy-cinema-focsani-erus-si-valea-recunostintei-poate-fi-vizionat-in-acest-weekend/.