Mulțumim Jurnal de Vrancea!

15 decembrie 2023

Suntem recunoscători Jurnal de Vrancea! Datorită partenerului nostru media, locuitorii orașului Focșani au aflat că duminică, 17 decembrie, de la ora 11:00, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, SPECTACOLUL EVENIMENT pentru copii „Poveste de Crăciun”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Happy Cinema din Focșani Mall. Un număr impresionant de protagoniști au fost distribuiți într-un spectacol excepțional, demn de cele mai mari scene ale lumii. Însoţindu-l pe Moş Crăciun în periplul său, spectatorii vor face cunoştinţă cu obiceiurile de Crăciun din ţări precum Danemarca, Franța, Germania sau Anglia. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Vrancea pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru în limba română, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 16 decembrie, de la ora 11:00, teatrul de păpuși „Povestea lui Pinocchio”, iar pe 17 decembrie, de la ora 11:00, SPECTACOLUL EVENIMENTPoveste de Crăciun” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Jurnal de Vrancea la adresa https://www.jurnaldevrancea.ro/poveste-de-craciun-spectacolul-eveniment-pentru-copii-va-fi-proiectat-duminica-la-happy-cinema-focsani/.