Mulţumim News Bucureşti!

13 ianuarie 2024

Ne exprimăm gratitudinea faţă de publicaţia News Bucureşti, datorită căreia locuitorii oraşului Bucureşti au aflat că Teatru la Cinema anunță că își reia activitatea şi în Bucureşti, începând cu 14 ianuarie, cu spectacolul de teatru pentru copii „Povestea Motanului Încălțat” jucat LIVE pe scena cinematografului Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, începând de la ora 12:00. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 ianuarie, de la ora 11:00, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, iar de la ora 11:30, teatrul de păpuși „Rapunzel”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând News Bucureşti la adresa https://newsbucuresti.ro/teatru-la-cinema-isi-reia-activitatea-incepand-cu-14-ianuarie/.