Mulţumim partenerului nostru media Botoşăneanul!

8 decembrie 2023

Ne exprimăm gratitudinea faţă de partenerul nostru media, publicaţia online Botoşăneanul, datorită căreia locuitorii oraşului Botoşani au aflat că pot avea acces, în oraşul lor, la spectacolele pentru copii ale celor mai importante instituții teatrale din țară.

Duminică, 10 decembrie, de la ora 11:00, botoșănenii pot urmări în premieră la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii din București, spectacol proiectat pe marele ecran al cinematografului Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Botoșani pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 9 decembrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuși „Cei trei purceluși”, iar pe 10 decembrie, de la ora 11:00, în premieră la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a citi articolul complet vă invităm să vizitați publicația Botoșăneanul la adresa https://www.botosaneanul.ro/stiri/premiera-la-teatru-copiii-sunt-asteptati-sa-vizioneze-un-nou-musical/.