Mulţumim publicaţiei Botoşăneanul!

11 noiembrie 2023

Suntem încântaţi să avem alături de noi în campania „Hai la teatru în oraşul tău” publicaţia Botoşăneanul căreia îi mulţumim pentru susţinere! Datorită acesteia locuitorii oraşului Botoşani au aflat că duminică, 12 noiembrie, de la ora 11:00, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall.

Toţi iubitorii de teatru din judeţul Botoşani au acces la piese de teatru de calitate deoarece Teatru la Cinema oferă o alternativă și celor care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 11 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Povestea lui Pinocchio”, iar pe 12 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi Botoşăneanul la adresa https://www.botosaneanul.ro/stiri/musical-pentru-copii-la-happy-cinema-botosani-in-weekend-foto/.