Mulţumim Radio România Bucureşti FM!

20 ianuarie 2024

Suntem recunoscători Radio România Bucureşti FM deoarece, datorită profesionalismului jurnaliştilor săi, locuitorii orașului București au aflat că sunt invitați la spectacole de teatru pentru copii, LIVE, jucate în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din Bucureşti. În weekendul 20-21 ianuarie programul acestora este următorul:

20 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Frumoasa din Pădurea Adormită”, la Cinema City din ParkLake;
20 ianuarie, ora 17:00 – spectacolul „Pupăza din tei”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall;
21 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Dumbo cel isteţ”, la Movieplex Cinema din Plaza România.
Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în oraşul lor sau românilor din străinătate.
Aceştia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuinţe, spectacole de teatru de producţie românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data şi ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.
În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 21 ianuarie, de la ora 11:00, fie musicalul pentru copii „Gulliver”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, fie teatrul de păpuşi „Povestea lui Pinocchio”. Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Radio România București FM la adresa http://www.bucurestifm.ro/2024/01/18/spectacole-de-teatru-la-cinema-in-bucuresti/.