Mulţumim Radio România Târgu Mureş!

5 februarie 2024

Suntem recunoscători Radio România Târgu Mureş şi doamnei Sanda Viţelar pentru profesionalismul cu care îşi informează publicul!

Datorită Radio România Târgu Mureş, locuitorii oraşului Târgu Mureş au aflat că duminică, 4 februarie, de la ora 12:00, sunt invitaţi să vizioneze proiectat de marele ecran un spectacol-eveniment, piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a celebrului Teatru Ion Creangă, la Cineplexx Târgu Mureș din Shopping City Târgu Mureș.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru din judeţul Mureș. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. Începând din luna februarie numărul spectacolelor de teatru pentru copii și a poveștilor pentru copii de pe www.scenatv.ro s-a dublat!
În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 4 februarie, de la ora 11:00, oricare dintre cele două spectacole-eveniment: fie piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a celebrului Teatru Ion Creangă, fie spectacolul de operă pentru copiii de peste 5 ani „Hansel și Gretel” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online, direct de pe www.scenatv.ro. Oferta www.scenatv.ro poate fi consultată dând clic pe „Browse” din stânga, sus, a ecranului. Spectacolele puse în vânzare la data şi ora proiecției lor în cinematografe se găsesc la rubrica „Titles Available for Purchase” (Titluri disponibile pentru vânzare [n.n. separat faţă de abonament]).

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Radio România Târgu Mureş la adresa:https://www.radiomures.ro/stiri/spectacol-deosebit-la-targu-mures-in-cadrul-proiectului-teatru-la-cinema.html