Mulţumim spotmedia.ro!

13 octombrie 2023

Suntem recunoscători partenerului nostru media spotmedia.ro. Datorită profesionalismului jurnaliștilor săi, locuitorii orașului București au aflat că în weekendul 14-15 octombrie, programul spectacolelor LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din București este următorul:

-14 octombrie, ora 17:00 – spectacolul „Capra cu trei iezi”, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan;
-15 octombrie, ora 12:00 – spectacolul „Povestea Scufiței Roșii”, la la Cineplexx Titan din Auchan Titan.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 octombrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, a Operei Comice pentru Copii, iar pe 15 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul de teatru de păpuși „Povestea lui Pinocchio”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a afla mai multe detalii vă invităm să vizitați spotmedia.ro la adresa https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacole-de-teatru-la-cinema-live-in-bucuresti-in-weekendul-14-15-octombrie.