Mulţumim spotmedia.ro!

20 octombrie 2023

Suntem recunoscători partenerului nostru spotmedia.ro pentru profesionalismul cu care îşi informează cititorii! Datorită spotmedia.ro locuitorii orașului București au aflat că în weekendul 21-22 octombrie sunt invitați să urmărească spectacole LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din București, după cum urmează:
-21 octombrie, ora 17:00 – spectacolul „O fetiță curajoasă”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall;
-22 octombrie, ora 12:00 – spectacolul „Povestea celor trei purceluși”, la Movieplex Cinema din Plaza România.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 21 octombrie, de la ora 11:00, piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a Teatrului Ion Creangă. În premieră pentru scenatv şi Teatru la Cinema, pe 22 octombrie, de la ora 11:00, cei mici vor putea urmări spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru informații suplimentare vă invităm să citiți articolul complet la adresa Spectacole de teatru la cinema, LIVE, în București, în weekendul 21-22 octombrie – spotmedia.ro