Mulţumim spotmedia.ro!

3 noiembrie 2023

Mulțumim partenerului nostru media spotmedia.ro pentru sprijinul pe care îl acordă Teatru la Cinema! Datorită profesionalismului jurnaliștilor spotmedia.ro locuitorii orașului București au aflat că în weekendul 4-5 noiembrie sunt invitați să urmărească spectacole LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale, astfel:

-4 noiembrie, ora 11:00 – spectacolul „Povestea Scufiței Roșii”, la Cinema City din ParkLake;
-4 noiembrie, ora 17:00 – spectacolul „Povestea celor trei purceluși”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall;
-5 noiembrie, ora 12:00 – spectacolul „Alice și lumea minunată”, la Movieplex Cinema din Plaza România.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 4 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul de operă „Hansel și Gretel”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 5 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuşi „Rapunzel”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a afla mai multe informații vă invităm să vizitați spotmedia.ro la adresa https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacole-de-teatru-la-cinema-live-in-bucuresti-in-weekendul-4-5-noiembrie