Mulţumim spotmedia.ro!

3 februarie 2024

Ne exprimăm gratitudinea faţă de partenerul nostru media, www.spotmedia.ro, datorită căruia locuitorii oraşului Bucureşti au aflat că pot urmări spectacole de teatru pentru copii, LIVE, la cinema. Teatru la Cinema anunță cu plăcere că în weekendul 3-4 februarie, programul spectacolelor LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din București este următorul:
3 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Capra cu trei iezi”, la Cinema City din Mega Mall;
3 februarie, ora 17:00 – spectacolul „Aventurile lui Pinocchio”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall;
4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Povestea celor trei purceluși”, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan
4 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Lupul Buclucaș”, la Movieplex Cinema din Plaza România;
Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. Iar doritorii au de unde alege! Începând din luna februarie numărul spectacolelor de teatru pentru copii și a poveștilor pentru copii de pe www.scenatv.ro s-a dublat!
În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 4 februarie, de la ora 11:00, oricare dintre cele două spectacole-eveniment: fie piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a celebrului Teatru Ion Creangă, fie spectacolul de operă pentru copiii de peste 5 ani „Hansel și Gretel” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online, direct de pe www.scenatv.ro. Oferta www.scenatv.ro poate fi consultată dând clic pe „Browse” din stânga, sus, a ecranului. Spectacolele puse în vânzare la data şi ora proiecţiei lor în cinematografe se găsesc la rubrica „Titles Available for Purchase” (Titluri disponibile pentru vânzare [n.n. separat faţă de abonament]).

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, la nivel național, în weekendul 3-4 februarie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:
-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cityplex Victoria Bârlad
-4 februarie, ora 12:00 –spectacolul „Punguța cu doi bani (TIC)”, la Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare
-4 februarie, ora 12:00 –spectacolul „Punguța cu doi bani (TIC)”, la Cineplexx Sibiu din Shopping City Sibiu
-4 februarie, ora 12:00 –spectacolul „Punguța cu doi bani (TIC)”, la Cineplexx Târgu Mureș din Shopping City Târgu Mureș

Pentru a citi articolul complet vă invităm să vizitaţi spotmedia.ro la adresa: https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacole-de-teatru-la-cinema-live-in-bucuresti-in-weekendul-3-4-februarie