Mulțumim spotmedia.ro!

9 aprilie 2022

Mulțumim www.spotmedia.ro pentru că și-a informat cititorii cu privire la faptul că astăzi, 10 aprilie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului extraordinar „Hansel și Gretel”, o producție a Operei Comice pentru Copii. În premieră la Teatru la Cinema, duminică, 10 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

La nivel național, pe 10 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în zece cinematografe partenere din opt orașe: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Hansel și Gretel”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă invtăm să găsiți articolul complet la adresa: https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/hansel-si-gretel-in-premiera-la-teatru-la-cinema