Mulţumim Vaslui Expres!

27 octombrie 2023

Mulţumim publicaţiei Vaslui Expres pentru sprijinul acordat campaniei „Hai la teatru în oraşul tău”! Datorită profesionalismului jurnaliştilor acestei publicaţii, locuitorii orașului Bârlad au aflat că duminică, 29 octombrie, de la ora 11:00,  sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, la Cityplex Victoria Bârlad.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru din judeţul Vaslui care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 28 octombrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 29 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să afaţi mai mute informaţii vizitând Vaslui Expres la adresa https://www.vasluiexpres.ro/2023/10/27/spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema-in-barlad-in-weekendul-28-29-octombrie/