Mulţumim Vrancea24.ro!

8 decembrie 2023

Mulţumim publicaţiei Vrancea24.ro datorită căreia locuitorii oraşului Focşani şi ai judeţului Vrancea au aflat că pot urmări spectacole ale celor mai importante instituţii teatrale româneşti, jucate de către actori profesionişti. În weekendul 9-10 decembrie pot urmări în premieră la Teatru la Cinema musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii.

Locuitorii orașului Focșani sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, în premieră la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, duminică, 10 decembrie, de la ora 11:00, la Happy Cinema din Focșani Mall. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Vrancea pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 9 decembrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuși „Cei trei purceluși”, iar pe 10 decembrie, de la ora 11:00, ÎN PREMIERĂ la Teatru la Cinema, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Pentru a citi articolul complet vă invităm să vizitați Vrancea24 la adresa https://www.vrancea24.ro/musical-pentru-copii-la-cinema-in-focsani-in-weekendul-9-10-decembrie/.