Mulţumim Ziarul de Vrancea!

13 ianuarie 2024

Suntem recunoscători partenerului nostru media, Ziarul de Vrancea, pentru că datorită lui, locuitorii oraşului Focşani au aflat că duminică, 14 ianuarie, copiii din județul Vrancea pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 ianuarie, de la ora 11:00, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, iar de la ora 11:30, teatrul de păpuși „Rapunzel”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

De asemenea, duminică, 14 ianuarie, de la ora 11:00, copiii din Focşani sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, al Operei Comice pentru Copii la Happy Cinema din Focșani Mall. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând Ziarul de Vrancea la adresa https://www.ziaruldevrancea.ro/timp-liber/spectacol-pentru-copii-la-cinema-in-focsani-in-weekendul-13-14-ianuarie.