Mulțumim Ziarul Unirea!

16 decembrie 2023

Ne exprimăm recunoștința faţă de partenerul nostru media, Ziarul Unirea, datorită căruia, locuitorii oraşului Alba Iulia au aflat că că duminică, 17 decembrie, de la ora 11:30, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, SPECTACOLUL EVENIMENT pentru copii „Poveste de Crăciun” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall. Un număr impresionant de protagonişti au fost distribuiți într-un spectacol excepţional, demn de cele mai mari scene ale lumii. Însoţindu-l pe Moş Crăciun în periplul său, spectatorii vor face cunoştinţă cu obiceiurile de Crăciun din ţări precum Danemarca, Franța, Germania sau Anglia. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din județul Alba pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru în limba română, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 16 decembrie, de la ora 11:00, teatrul de păpuși „Povestea lui Pinocchio”, iar pe 17 decembrie, de la ora 11:00, SPECTACOLUL EVENIMENTPoveste de Crăciun” al celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Vrancea24.ro la adresa https://ziarulunirea.ro/17-18-decembrie-spectacolul-poveste-de-craciun-al-celebrei-opere-comice-pentru-copii-la-inspire-cinema-din-alba-mall-806000/.