Mulţumim Ziarul Unirea!

27 octombrie 2023

Ne exprimăm recunoștința față de Ziarul Unirea care a decis să sprijine campania „Hai la teatru în oraşul tău” prin care Teatru la Cinema aduce spectacole de teatru pentru copii în cinematografele din marile galerii comerciale din toată țara. Datorită publicației Ziarul Unirea locuitorii orașului Alba Iulia au aflat că duminică, 29 octombrie, de la ora 12:00,  sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, la Inspire Cinema din Alba Mall.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 28 octombrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 29 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând Ziarul Unirea la adresa https://ziarulunirea.ro/duminica-spectacolul-cu-papusi-cei-trei-purcelusi-la-inspire-cinema-din-alba-mall-855251/