Muțumim Jurnal de Oltenia!

15 octombrie 2022

Suntem recunoscători partenerului nostru media Jurnal de Oltenia pentru că s-a alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău” prin care Teatru la Cinema și scenatv.ro oferă publicului din țară și de peste hotare piese de teatru și operă pentru copii!

Datorită jurnaliștilor săi locuitorii orașului Craiova au aflat că în weekendul 15-16 octombrie sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Hansel și Gretel”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 16 octombrie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. Spectatorii pot urmări spectacolul „Hansel și Gretel” online, pe 16 octombrie, de la ora 11:00, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Iar pe 15 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul extraordinar „Punguța cu doi bani” a Teatrului Ion Creangă. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, în weekendul 15-16 octombrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole: pe 15 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul „Punguța cu doi bani” și pe 16 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul „Hansel și Gretel” vor fi proiectate în cinematografele partenere Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești și Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, iar pe 16 octombrie, de la ora 12:00, spectacolul „Hansel și Gretel” va putea fi urmărit la cinematografele Cinemax Veranda din Veranda Mall și Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Spectacole extraordinare pentru publicul din Craiova în weekendul 15-16 octombrie – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora – Ziarul online al oltenilor de pretutindeni