PLICUL CREATIV – set activități educative și creative pentru copii

Plicul Creativ este o noutate absolută ce se adresează copiilor de grădiniță și școala primară. Fiecare KIT din cadrul colecției conține 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate, recreate, ajutându-i pe cei mici în dezvoltarea cognitiv-emoțională și stimulându-le creativitatea și imaginația.

Plicul Creativ este un suport educativ și distractiv, o experiență pentru întreaga familie, copiii îl pot descoperi oriunde, acasă, împreună cu părinții sau bunicii sau la grădiniță și școală.

Cu ajutorul acestui KIT de activități: CREĂM, POVESTIM, ÎNVĂȚĂM, NE JUCĂM, NE IMAGINĂM, DESENĂM, RECICLĂM, COLORĂM, LIPIM, NE DISTRĂM.

KIT-ul nr.1 „În lumea poveștilor” este dedicat iubitorilor de lectură, micilor actori, scenariști și regizori. Îi ajută pe aceștia să descopere fascinanta lume a personajelor din povești și magia teatrului, să își dezvolte limbajul, să descopere, să interacționeze prin jocuri de rol.

Conținut KIT de activități creative nr. 1:

Proiect A – Creează propria carte „Ursul păcălit de vulpe”

  • copiii vor găsi 4 scene alb-negru ale cărții și personaje: vulpea, ursul, peștii, țăranul– copiii le colorează, le lipesc și recreează povestea

Proiect B – Creează propriul semn de carte

  • copiii vor descoperi un semn de carte din carton și decorațiuni pe care le colorează și le lipesc

Proiect C – Creează propriul teatru cu personaje

  • Plicul Creativ devine chiar scenă de teatru după ce se desprinde masca de vulpe de pe fața cutiei
  • Personajele: ursul, vulpea și țăranul sunt din carton colorat și vor fi asamblate pentru scena de teatru împreună cu decorul poveștii, copiii vor juca fiecare personaj, iar întreaga poveste prinde viață

*KIT-ul conține și un joc-surpriză

Produs recomandat copiilor peste 3 ani.

Dimensiuni cutie: 32*23*5.5 cm

Material: carton

Producător: Valla Advertising SRL

EAN: 0684811843621

Cod produs – Ref PLC 0110

 

După plata online veți fi contactat/ă telefonic pentru a stabili detaliile privind ziua și adresa de livrare.

Vă mulțumim!