Un matinal TV din 2033 – Premiera

,, Un matinal TV din 2033” PREMIERA

ONLINE streaming 

În acest spectacol mulți artiști au investit, pe lângă talentul lor, zeci de ore de muncă, dar și satisfacția de a vă bucura pe dumneavoastră. Dacă ei ar fi jucat această piesă pe scenă, într-un teatru, atunci dumneavoastră ați fi cumpărat bilet, ca să-i puteți vedea.

Vizionarea nu este condiționată de cumpărarea unui bilet. Dar o donație din partea dumneavoastră reprezintă un gest de apreciere și susținere pentru cei care fac spectacole în această perioadă.

E simplu: accesați unul din butoanele Donează de mai jos și puteți contribui cu orice sumă doriți, prin plata cu cardul sau paypal.

Vă mulțumim!

,,Un matinal TV din 2033” – Premiera 

– comedie SF –

Punem pariu ca titlul spectacolului “Un matinal TV din 2033” ti-a trezit curiozitatea si probabil ca gandul te-a dus la un viitor sumbru! Ei bine, nu! Pe un lait-motiv zilnic si ubicuu, cum este cel reprezentat de talk-show-urile de televiziune contemporane, regizoarea Theo Herghelegiu a suprapus o miza temporala care schimba toata paradigma de perceptie, folosing cinci actori extraordinari care imbraca pentru o ora haina unor moderatori TV din viitor, cu tot tacamul asteptat: stiri sportive, politice, culturale, despre vreme, monden, dialog cu cititorii, comentarii la “ordinea zilei” si, desigur, invitati speciali in direct.

De departe, exista trei motive principale pentru care trebuie sa vezi aceasta piesa de teatru:

  1. Modul in care scenariul reuseste sa se refere la viitor intr-o exprimare nedistopica, cu puternice referinte culturale serioase si teme anxioase dar salvand aparentele printr-o exploatare continua si subliminala a comediei de situatie.
  2. Prima piesa de teatru online din Romania care se joaca live, adica in direct, exact cum explica pe vremuri tanti Thalia ca se face teatru, cand actorul respira in acelasi timp cu spectatorul (sau invers). Tehnologia folosita este Zoom, fiecare actor joaca de-acasa iar reprezentatia pleaca catre publicul din lumea intrega de pe o platforma online de specialitate.
  3. Invitatii speciali, in numar de cinci, altii de fiecare data (la fiecare nou reprezentatie in direct) care puncteaza decisiv in senzatia de moment fara sa altereze niciun algoritm al actiunii. Lor li se adauga actorii din “reclamele” emisiunii care livreaza genial cateva momente decupate parca din universal lui Eugen Ionescu.

Distributia: (in ordinea aparitiei)

Gabriel – Karl Baker
Tania – Adriana Dragut
Mirela – Dana Vulc
Constantin – Eduard Petru Jighirgiu
Jojo – Ioana Marcoiu
Vlad – David Jighirgiu
+ actorii din reclama – Marius Manole, Serban Pavlu, Adelaida Zamfira
+ cinci invitati speciali: Lorin Sterian, Victor Ponta, Grasu XXL, Florin „Busu” Busuioc si Gabi Balint

Asistenta tehnica si muzica: Acting Dream Musical Theater
Grafica si montaj: Kalliste Media
Desene: Sophia Lupu
Scenariul si regia artistica: Theo Herghelegiu
Producator: Gianiny Munteanu

O productie Meraki Arts si Teatrul Arca sustinuta de Teatrul la Cinema, Fundatia ParteR si Acting Dream Musical Theater.

 

Vezi online și următoarele spectacole